Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalau

Respect - Solidaritate - Intrajutorare

Istoric
Organigrama
Obiect de activitate
Legislatie specifica
Imprimate utilizate
Clubul pensionarilor
Centru INTERNET
Cabinete medicale
Coafor - Frizerie
Pensiune
Colaborari
Relatii


Centru INTERNET

Despre noi Servicii Activitati Contact

Fundaţia Bill and Melinda Gates a ales International Research & Exchanges Board (IREX) în vederea planificării unui program care să asigure prezenţa, în bibliotecile publice din România, a computerelor conectate la internet şi accesibile publicului larg.

IREX – România a avut rolul de a explora posibilităţile şi a crea un plan cu ajutorul căruia bibliotecile publice să ofere accesul gratuit la computere, la internet şi la cursuri de pregătire comunităţilor în cadrul cărora funcţionează. De asemenea  va facilita procesul de planificare şi va desfăşura proiecte pilot în cinci judeţe, pentru a testa diferitele modalităţi în care bibliotecile pot oferi aceste servicii şi cursuri.

Biblioteca Judeţeană Sălaj a fost selectată în acest proiect pilot cu un număr de 3 biblioteci: Biblioteca Judeţeană I.S.Bădescu Sălaj cu 2 centre (Secţia de Împrumut Adulţi, Clubul Pensionarilor), Biblioteca Orăşenească Cehu- Silvaniei şi Biblioteca Comunală Bobota.

Primul Centru Internet din ţară din cadrul acestui program, a fost deschis la Zalău, la CLUBUL PENSIONARILOR, unde Biblioteca Judeţeană are deschis un punct de împrumut carte, din anul 2005.

Fascinaţia pentru virtualitate, entuziasmul justificat al folosirii acestei tehnologii îmbinată cu dorinţa din ce în ce mai mare a acestei categorii de utilizatori  de a asimila noi şi noi cunoştinţe, dovedeşte că deschiderea acestui centru a fost un real SUCCES !

 

ORAR

LUNI- JOI: 8-14

VINERI:   8-12

 

 

 

LINK

WWW.biblioteca.ro

www.bjs.ro

 

 

 

 

NOUTATI

 

In data de 1 august 2013, in prezenta reprezentantilor administratiei publice judetene si locale, a reprezentantilor Federatilei Nationale a CARP din Romania si a unui numeros public, a fost inaugurata Pensiunea TRIFOIAS din localitatea Boghis, judetul Salaj.
 

 
 

 

CARP Zalau acorda membrilor sai imprumuturi rambursabile,

ajutoare nerambursabile,

ajutoare de deces pentru urmasii membrilor decedati,

organizeaza activitati sportive, turistice si de agrement specifice persoanelor varstnice.
 

 
  Accesari: